Bükkaljai kalauz

Bükkaljai kalauz

Egyesületünk és a Bükkalja Tájegységi Értéktár 12 önkormányzata között megkötött együttműködési megállapodás alapján Egyesületünk elkészítette a 2018-as Bükkaljai Kalauzt, mely az Értéktár településeinek legfontosabb programjai mellett bemutatja azok kőkultúrához kapcsolódó emlékeit is, ráadásul mindezt számtalan szép fotóval illusztrálva.

Letölthető PDF

A füzettel így olyan színes és változatos kínálat kerül az ide érkező vendégek kezében, hogy biztosan el fog jutni a Bükkalja több településére is, felkeresve az ottani látnivalókat és a programokat. Nem titkolt célunk ugyanis, hogy a Bükkalja településeinek turisztikai- és programkínálata együttesen jusson el az ide érkező vendégekhez, mivel ez a bővebb, színesebb és változatosabb kínálat hosszabb ittmaradásra és a Bükkalja településeinek felkeresésére ösztönözi a vendégeket. Vagyis ne egymással versenyezve, hanem egymást erősítve, a több napra ide érkező turistáknak bőséges és változatos programokat kínáljunk és mutassuk meg nekik, hogy turisztikai attrakciókban bővelkedik a Bükkalja.

A Bükkaljai programfüzet elérhető lesz az egri Tourinform irodában, a térség kisebb turisztikai infópontjain (Bogács, Egerszalók, Noszvaj, Demjén, Cserépfalu) és a települések rendezvényein is.

Comments are closed.